Visa upp dina smycken

När dina smycken inte används så händer det ofta att de bara hamnar instängda i ett smyckeskrin. Men många tycker att det istället är roligare att kunna visa upp sina smycken, även när man inte har dem på sig. Här är några olika sätt som du kan använda dig utav för att visa upp dina smycken i ditt hem.

Smyckesträd
Ett mycket bra sätt att visa upp dina smyckefavoriter på är med hjälp utav ett smyckesträd. dessa kan se ut på en mängd olika sätt, men är ofta i form utav ett litet prydnadsträd, där du kan hänga upp dina halsband, örhängen och armband. Många inredningsbutiker har dessa i sitt sortiment och ett stort plus är om trädet står på ett fat, där du kna placera smycken som av någon anledning inte går att hänga upp.

Kakfat med våningar
Om du inte vill lägga pengar på specifikt ett smyckesträd så kan du använda dig utav saker som du har i hemmet för att visa upp dina smycken. En mycket användbar kökspryl som kan användas till detta är ett kakfat med våningar. Idag kan man fynda sådana på loppisar för en mindre peng, alternativt i en vanligt matvarubutik.

Ditt kakfat eller smyckesträd kan du sedan placera på en plats i ditt hem där den syns väldigt bra, samtidigt som den är lättillgänglig för dig när du ska göra dig i ordning för dagen. Har du en vägghylla i badrummet kan detta passa perfekt och på stringhylla.nu hittar du en mängd olika hyllor.

Skapa en smycketavla
Vill du vara lite kreativ så kan du på flera olika vis skapa egna sätt att visa upp dina smycken i ditt hem. Ett förslag kan vara att skapa en smycketavla där du kan visa upp dina alster på väggen. En bra grund till detta är en anslagstavla, som du till exempel kan måla eller klä in i ett snyggt tyg. Med hjälp utav nålar och liknande kan du då fästa dina smycken så som du vill ha dem placerade. Du kan även använda dig utav ett nät av något slag där du då kan fästa smyckena väldigt enkelt.