Hitta just ditt favoritsmycke

jewellery-792085_640En outfit är inte helt komplett utan smycken. Det krävs inte mycket för att piffa upp din dagliga outfit till en mer festligare variant. Smycken kan förändra en hel outfit vilket gör att du kan bli klar för fest utan att ens byta kläder. Det finns självklart smycken som passar till vardags också och det ger en fin liten extra touch till din outfit.

Smycken finns i olika former och du behöver inte använda alla slags smycken. Det finns till exempel örhängen både som är stora och små. Då krävs det också att du har tagit hål i öronen men för dig som inte har finns det andra alternativ. Det finns clips och earcuffs som är magnetiska vilket gör att du ej behöver ha hål innan. Örhängen är ett smycke som syns beroende på hur stora dom är. Till festliga event kan det vara passande med lite större medan till vardags passar mindre örhängen oftast för att de inte ska vara i vägen.

Ringar är även ett annat smycke som är diskret men syns då du har det på fingrarna. Här finns det lite olika varianter där det vanligaste är att ringar bärs på ett finger men det finns även två-fingriga ringar. Halsband har en lång historia och är än idag väldigt populärt. Även här finns det lite större och mer spektakulära halsband för festliga event och sen lite mer neutrala och mindre för vardag.